Domstadboot

Arrangementen

Drank

De Utrechtse grachten combineren met een biertje van de tap of een wijntje uit de koeling? Bij dit arrangement is er voldoende fris, bier en wijn aan boord, zodat er voor iedereen tijdens de tocht onbezorgd kan genieten van wat te drinken. Ideaal voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon met vrienden. Cheers!
Populair

BBQ

Wil je gezellig barbecueën en ondertussen de grachten van Utrecht optimaal ervaren? Boek dan ons BBQ arrangement, het ultieme uitje op de Utrechtse grachten. Voor een all-in prijs krijg je een schitterende rondvaart door Utrecht van twee uur, terwijl je geniet van een heerlijk bbq buffet met wijn, bier en frisdranken.

Tapas

Aan boord van onze sloep kun je twee uren varen door de Utrechtse grachten combineren met smaakvolle tapas borrelhapjes. Met het zonnetje op je gezicht en glas frisse Verdejo of sprankelende Rioja in de hand kan het feest kan beginnen. Wij zorgen tijdens jouw tocht voor de beste tapas borrelhapjes.

Huur onze prachtige sloep en geniet van de Utrechtse grachten

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang direct een offerte op maat. Met vragen, opmerkingen of bijzonderheden mag je ons natuurlijk ook altijd even bellen!