Geniet van het

rumoer van de stad

of de rust van de

Kromme Rijn

Sloep huren Utrecht

Door onze klassieke sloep te huren in Utrecht kunt u genieten van luxe rondvaarten door de eeuwenoude Utrechtse grachten of over de Vecht.

Deze stijlvolle en klassieke sloep kunt u huren in Utrecht en is inclusief kapitein, brandstof en BTW. Het huren van onze sloep is de sleutel voor een geslaagd feestje zoals: afstudeer -, bedrijfs -, verjaardags -, of andere gezellige feestjes. Onze kapitein zorgt ervoor dat u anderhalf uur rondvaart en uitgebreid kunt genieten van vele prachtige bezienswaardigheden.

Een gezellige rondvaart over de Vecht voert u langs prachtige landschappen en langs diverse kastelen en landgoederen. Kiest u voor een rondvaart door de eeuwenoude Utrechtse grachten dan bezichtigt u uiteraard de authentieke grachtenpanden en passeert u gezellige terrasjes en werfkelders. Geheel afgestemd op uw wensen bestaat voorts de mogelijkheid om speciaal voor u lekkere koude of warme hapjes, ontbijt, lunch of diners te verzorgen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het huren van onze klassieke sloep in Utrecht? Neemt u dan gelijk contact met ons op voor reservering of meer informatie.

Over de boot

De Domstad boot heeft de meest luxe rondvaart sloep van Utrecht en is compleet ingetimmerd met teak-hout.

  • Biertap

    Op de boot is een uitgebreide bar aanwezig met biertap.

  • Toilet

    Als enige open rondvaartboot hebben wij een toilet.

  • Grote groepen

    De boot biedt ruimte aan 26 personen of 35+ staand.

© Copyright - 2018 Domstadboot
WhatsApp Stuur ons een berichtje via Whatsapp
Call Now Button
X